Over Autoservice de Stollenberg

Sinds 2015 is Autoservice de Stollenberg gevestigd aan de Oude Kleefsebaan 69 in Berg en Dal. De naam van Autoservice de Stollenberg is gebaseerd op de Stollenbergweg. Deze weg loopt vlak achter ons bedrijf. Een herkenbaar iets voor de mensen die uit de buurt komen.

Autoservice de Stollenberg is een allround garage met topservice, kennis, kwaliteitsonderdelen en zeer scherpe tarieven. We zijn BOVAG gecertificeerd. Daarvoor moeten we aan strenge kwaliteitseisen voldoen en dat is meteen jouw garantie dat je auto bij Autoservice de Stollenberg in goede handen is. Wanneer wij jouw auto onderhouden of repareren, weet je zeker dat de fabrieksgarantie behouden blijft.

Sterk in Elk merk!

We verzorgen onderhoud en schadeherstel aan alle gangbare merken en modellen. Er wordt continu bijgeschoold om over de hele automarkt op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen. Als RDW-erkend autobedrijf met een eigen APK keurmeester in dienst, bieden we je echt één adres voor alles wat met jouw auto te maken heeft.

Een kleine reparatie of groot onderhoud? Je wordt snel geholpen en mag rekenen op perfecte service. De koffie staat voor je klaar, evenals gratis vervangend vervoer.

Ook caravan-, camper- en motoronderhoud

Niet alleen voor je auto kan je terecht bij Autoservice de Stollenberg. Ook caravan-, camper- en motoronderhoud ben je bij Autoservice de Stollenberg aan het juiste adres. Zo kan je al je voertuigen laten onderhouden en/of repareren onder 1 dak!

Persoonlijke service

Bij ons ben je nog een klant en geen nummer. Persoonlijk aandacht en een goed, eerlijk advies is waar Autoservice de Stollenberg voor staat. Door de omvang van het bedrijf is het voor ons mogelijk om persoonlijk bij de klant betrokken te zijn en te blijven.

 

Jorg Krijnen

  Hier op de site is er voor jou van alles te vinden over Autoservice de Stollenberg, de producten, doelstelling en het maken van een afspraak maar met wie heb je nu eigenlijk van doen?, kortom wie ben ik eigenlijk?
Gaan we; het aanspreekpunt, planner, APK keurmeester, opleider en niet te vergeten ook  nog de monteur die je auto onder handen neemt, klinkt logisch…. En hoe dat zo gekomen is vergt een korte uitleg.
Na opleiding en werkervaring te hebben opgedaan met niet alleen auto’s maar ook shovels, motorfietsen, mobiel APK te hebben gekeurd, taxatie’s gedaan te hebben (aan o.a. exclusieve auto’s) en aan vliegtuigen te hebben gewerkt kon ik in 2015 dit bedrijf overnemen en daarmee een eigen baas worden.
Heel belangrijk vind ik de dienstverlenende functie als professioneel autobedrijf en voeg daarbij graag een stukje persoonlijkheid toe, niet door fancy bedrijfskleding of een gelikt bedrijfsconcept, maar door een sobere en transparante no nonsense aanpak waarbij hoge financiële ambities ondergeschikt zijn aan het plezier om elke ochtend aan het werk te gaan.
Thuis ben ik dezelfde persoon als op het bedrijf, geen tweedeling hier, geen kapsones maar waarde hechtend aan hobby,s, en quality time met mijn partner.

Mijn naam is Jorg Krijnen, hoe kan ik je helpen?

Jaren ervaring