MAAK NU ONLINE EEN AFSPRAAK

Maak nu online een afspraak en ontvang € 10,- korting.

ONLINE EEN AFSPRAAK

ONDERHOUD EN REPARATIES

Voor vakkundig onderhoud aan de auto ben je bij Autoservice de Stollenberg aan het juiste adres. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine beurt: Autoservice de Stollenberg is zeker weten altijd de beste keus!

Waarom is auto-onderhoud belangrijk?

Door de auto regelmatig te laten onderhouden door Autoservice de Stollenberg, rijd je veilig en verklein je de kans op autopech. Doorrijden met versleten onderdelen is niet alleen onveilig, maar kan ook de rest van de auto beschadigen. Een onnodig dure reparatie is het gevolg. Daarom adviseert Autoservice de Stollenberg om de auto periodiek te laten controleren.

Autoservice de Stollenberg voor het onderhoud!

Volledig, voordelig en snel: daar staat Autoservice de Stollenberg! Bij Autoservice de Stollenberg werken vakmensen. Ze hebben verstand van ieder automerk en beschikken over de juiste kennis van auto’s en onderhoud. Dankzij vakkundig personeel en moderne apparatuur kan Autoservice de Stollenberg bijna ieder gebrek aan de auto verhelpen.

PRIJZEN

Kleine beurt vanaf €49,-
Grote beurt vanaf €199,-
Bandreparatie vanaf €12,50

WAAROM KIEZEN VOOR AUTOSERVICE DE STOLLENBERG?

Bij Autoservice de Stollenberg houden we van goede service. En betekent dat wij net even verder gaan dan je wellicht zou verwachten. Daarnaast zorgen we graag voor een persoonlijk contact. We werken volledig transparant, zodat je weet hoe we werken en waar de kosten vandaan komen. Uiteraard zorgen we er voor dat het onderhoud of reparatie aan de auto uitstekend betaalbaar blijft, zodat we allemaal auto kunnen rijden.

 • Gunstig uurtarief
 • Kwaliteitsonderdelen
 • Sterk in elk merk

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONDERHOUD

 • Wordt de distributieriem vervangen tijdens een grote beurt?

  Nee. De distributieriem is een onderdeel dat niet gecontroleerd kan worden, ook niet tijdens een grote onderhoudsbeurt. De enige manier om een controle uit te voeren, is door de riem compleet te demonteren. In het onderhoudsboekje van jouw auto is aangegeven bij welke kilometerstand en/of leeftijd van de auto de distributieriem vervangen moet worden.

 • Wanneer moet ik mijn distributieriem vervangen?

  Dit verschilt per automodel. Meestal is dit na 60.000 tot 120.000 gereden kilometers. Twijfel je of jouw distributieriem moet worden vervangen? Vul het contactformulier in of bel voor gratis en vrijblijvend advies!

 • Hoe vaak moet ik de olie van mijn auto verversen?

  Geleidelijk verliest de olie het vermogen om de interne componenten van de motor te smeren en te beschermen; dunne of oude olie zorgt ervoor dat de mechanische onderdelen sneller slijten. De enige manier om dit te voorkomen is om de olie tijdig te vervangen. Gewoonlijk moet dit één of twee keer per jaar. Raadpleeg het onderhoudsboekje van jouw auto voor alle onderhoudsintervallen.

© Copyright 2018 Autoservice de Stollenberg

Privacybeleid